Négynapos túra – Hernádszurok – Gesztely

Érkezés a Gesztelyi alaptáborba, másnap a túrát a Hernádszurdok község melletti fenékgát alól indítjuk. Elhaladunk Vilmány, Vizsoly, Hernádcéce községek mellett, több megállással pihenéssel Gibártig evezünk. Az ipari műemlék erőmű előtt szállunk partra. Itt sátorozunk.

Második nap reggel a Gibárt község Hernád-hídjánál szállunk vízre, Elhaladunk Pere és Felsődobsza községek mellett. Átemelünk a Felsődobszai erőműnél, majd Szentistvánbaksáig evezünk, itt sátorozunk.

Reggel Szentistvánbaksa alatt szállunk vízre. Elhaladunk Aszaló és Ócsanálos községek mellett. Végig kanyargós mederben, sóderpadok, bedőlt fák és magas löszfalak között evezünk. Gesztelyben fejezzük be a túrát.

A túra díja: 11.000 Ft

Kiegészítésként a túra pihenő helyein és végpontján étkezés külön rendelésre megoldható. Igény szerint a vállalkozás tulajdonában lévő Hernád parti telken túra előtt és után sátorban pihenésre van lehetőség. Az alaptábor mellett található 6 férőhelyes komfortos faház bérlése is lehetséges 2000 Ft / fő összegért.

A túrát vezetővel 15 fő jelentkezése esetén indítjuk.

Kisebb csoportoknak, vízitúra tapasztalat esetén sporteszközeink kölcsönzését javaslunk. Kölcsönzés esetén minden információval ellátjuk ügyfeleinket.

A kiindulási pontra utazást külön megállapodás mellett megszervezzük. Gépkocsival érkező vendégeink járművei ingyen parkolhatnak az érkezési ponton, zárt helyen.

A túra díja tartalmazza: a csomag parton szállítását, túrakenu, evező, mentőmellény bérleti és a túravezető díját.Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.